· 

Horse Auctions Europe: het startpunt van kopen op veilingen

Als groot liefhebber van paardenveilingen was ik het overzicht van alle veilingen in Europa totaal kwijtgeraakt. Ik volg ze met interesse als marketeer van diverse geweldige veilingen, maar ik koop zelf ook veulens en paarden. Ik miste een platform waarop je alle belangrijke veilingen in Europa kunt vinden, dus hier is het dan...

 

Als je Horse Auctions Europe volgt op Facebook en Instagram, zie je regelmatig posts en verhalen over komende en lopende veilingen. Ben je in de mood om een veulen of paard te kopen, dan zijn de veilingen in één overzicht op deze website te vinden. Maar natuurlijk ben je ook welkom om de accounts te volgen als je gewoon wilt genieten van mooie en getalenteerde paarden.

 

Voor de veilingorganisaties heb ik goed nieuws: de posts zijn gratis! Ook een plek op de veilingkalender. Zie je op deze website en op onze Social Media graag een link zien naar de nieuwe veilingcollectie, kijk dan op de pagina 'het beste voor jouw veiling'. Als professionele en up-to-date Social Media marketeer kan ik vanuit de Horse Auctions Europe Facebook en Instagram accounts de beste marketing campagnes opstarten om veel traffic van paardenmensen (en kopers) naar jouw website en Social Media kanalen te krijgen. Geïnteresseerd? Laat het me weten.

 

Veel plezier tijdens de veilingen!

 

Wendy Scholten

Marketeer van veilingen als:

Flanders Foal & Embryo Auction

Holger Hetzel Sport Horse Sales

Youhorse.auction

Sale of the Rising Stars

VSN Horses Auction