Over deze website en Wendy

Waarom Horse Auctions Europe?

Als marketeer van verschillende paarden- en veulenveilingen ben ik 'lichtelijk' verslaafd aan veilingen. De voldoening is enorm als er veel paarden verkocht zijn en inmiddels heb ik ook meerdere veulens online gekocht! De opwinding als de laatste seconden wegtikken ... Is mijn bod het laatste of niet? Ik heb zo vaak verloren (en dat is maar goed ook, anders zou ik te veel paarden hebben).

 

In 2020 doken de online veilingen in heel Europa op door de uitbraak van Covid-19 en ook voor 2021 staan er veel op de planning. Ik dacht dat het een goed idee zou zijn om een platform te creëren waar we ze allemaal kunnen vinden, dus hier zijn we dan ... Horse Auctions Europe.

 

Wendy Scholten & Jocelyn Brown WS (Montender). Photo Dirk Caremans
Wendy Scholten & Jocelyn Brown WS (Montender). Photo Dirk Caremans

Achter de schermen

Ik ben Wendy Scholten. Veel paardenmensen associëren mij nog steeds als journalist voor De Paardenkrant, waar ik 14 jaar lang verslaggever en fotograaf was. De fokkerij en de (inter)nationale springsport waren mijn favoriete onderwerpen. Het bracht me op prachtige plekken in Europa en de USA.

Marketing

In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf Wendy Scholten Horses begonnen: paarden trainen & verkopen, freelance journalist en perschef voor internationale springevenementen. Nu, tien jaar later, ben ik gespecialiseerd in de marketing van veilingen, stallen en sportevenementen. Echter, ik begin de dag op stal en heb zowel spring- als dressuurpaarden, hunters en Equitation paarden.

Klanten

Met gepaste trots kan ik vertellen dat ik geweldige klanten heb, waaronder deze. Check de websites!

Flanders Foal Auction

Holger Hetzel Sport Horse Sales

Sale of the Rising Stars

Foal Auction Borculo

Youhorse.auction

VSNhorse.auction