THE BEST FOR YOUR AUCTION

Meer bezoekers en klanten op jouw website? Horse Auctions Europe helpt jou met het uitbouwen van jouw business en verkopen wereldwijd.

Weblink naar jouw veiling

Maak het onze bezoekers gemakkelijk met één druk op de knop (of laten we zeggen één klik op de weblink). We kunnen de weblink van uw nieuwste veilingcollectie toevoegen aan:

 

* onze kalender

* in de (gratis) Facebook-post

* in de Instagram-link-in-bio

* onze nieuwsbrief

 

Boek het nu!

Voor de 'early birds': 175 euro per veilingcollectie

Na 1 mei: 225 euro per veilingcollectie

* prijzen zijn excl. VAT

 


Meer Social Media exposure

Goed nieuws: voor elke veiling publiceren we GRATIS één bericht en één verhaal op onze Social Media-kanalen (Facebook & Instagram). Maar we kunnen voor veel meer exposure zorgen!

 

Wendy Scholten is een professionele Social Media marketeer met jarenlange ervaring. Ze kent alle tools om jouw posts op de Horse Auctions Europe kanalen de juiste boost te geven richting de juiste doelgroep. 

 

Het gaat niet om het aantal accountvolgers, maar om het bereik van potentiële klanten dat ze kan realiseren. De prijs? Jij vertelt ons wat het budget is en Wendy komt met een succesvol plan.


Ook voor paardeneigenaren

Steeds meer paardeneigenaren nemen contact op met Wendy met de vraag of zij hun veilingpaard wil promoten voor een specifieke veiling. Dit kan natuurlijk en de resultaten zijn verbluffend!

 

De klanten komen keer op keer terug als ze weer een paard op een veiling inbrengen. Wendy weet potentiële kopers op Social Media te bereiken door middel van vakkundig adverteren.